Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Celine van 't Ende, 22 november 2023

Maak het deze herfst extra gezellig in huis met de producten van JoJo Living

Koude dagen, warme truien en knusse avonden op de bank. De herfst is vol in gang, en zo ook de tijd om het thuis weer extra gezellig te maken. Sfeervolle decoratie en houten accenten geven jou dat warme gevoel bij thuiskomst op een gure herfstdag. Met deze vijf tips maak jij je interieur herfst klaar.

Warme kleuren

Dit najaar staat in teken van warme tinten, denk hierbij aan mosgroen, warme bruintinten of oranje maar ook is deze herfst de koperkleur helemaal in. Door deze kleuren in jouw interieur toe te verwerken, breng je sfeer en gezelligheid in jouw huis.

Gebruik natuurlijke materialen

Een van de trends voor dit najaar is het gebruik van natuurlijke materialen en texturen in je interieur. Denk aan meubels van massief suarhout, rotan stoelen of decoratieve woonaccessoires  van rustiek teak. Deze materialen brengen warmte in je huis. Lig je ‘s avonds het liefst lekker warm onder een dekentje op de bank? Berg deze dan daarna op in een van onze prachtige rieten manden of hang hem aan een van onze teakhouten ladders. Deze is namelijk niet alleen functioneel, maar staat ook nog eens super leuk in je interieur.

Wijnrekken

Een wijnrek in je interieur is niet alleen functioneel om je favoriete wijnen op te slaan, maar ze voegen ook een vleugje karakter toe aan je huis. Of je nu kiest voor  een rustiek wijnrek zoals het teakhouten wijnrek industrieel, of gaat voor een prachtige warme look met ons suarhouten wijnrek Anggur. Door de nerfpatronen in het hout is elk suarhouten wijnrek net even anders.

Wijnrekken zijn echte eye catchers in huis. Bovendien bieden ze een handige en georganiseerde manier om je wijnen te tonen en te bergen, waardoor je altijd klaar bent voor een gezellige avond met vrienden en familie. Benieuwd naar onze wijnrekken? Bekijk ze hier

Oog voor detail

Die warme sfeer kun je ook makkelijk creëren door kleine details toe te voegen. Kijk bijvoorbeeld naar dit leuke teakhouten eekhoorntje. Zet deze in je hal of vensterbank en je voegt gelijk een stukje herfst toe!

Bij JoJo Living hebben we veel decoratieve woonaccessoires die je het hele jaar door kan gebruiken, maar die je in deze periode van het jaar net wat meer in het zicht kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan onze teakhouten paddenstoelen of suarhouten bladen om bijvoorbeeld een mooi herfststuk op te presenteren.

Wist je dat? “Onze teakhouten beelden met de hand gemaakt zijn van duurzaam teakhout uit Indonesië? Hierdoor zijn onze beelden stuk voor stuk uniek. Zo weet je zeker dat je een bijzonder en origineel object hebt.”

 

Kaarsen en verlichting

De dagen word korter en de avonden langer. Dit betekent tijd voor sfeerverlichting! Kies voor mooie houten kandelaars of kaarsen in verschillende maten en vormen en plaats deze op verschillende plekken in je huis. Hier en daar kun je een geurkaars neerzetten met heerlijke warme najaar geuren zoals kaneel of sandelhout. Deze kaarsen kun je leuk los op tafel neerzetten, maar je kunt ze natuurlijk ook in deze stoere teakhouten kaarsenstandaard kwijt.

Nog een leuk weetje: Onze  teakhouten kaarsenhouder is bestand tegen alle weersomstandigheden, dus je kunt deze zowel binnen als buiten decoreren!

Wil je met een paar kleine aanpassingen jouw interieur warmer maken? Bovenstaande interieurtrends voor het najaar bieden volop inspiratie! Bekijk hier het totale aanbod woonaccessoires van JoJo Living, en geef jouw huis een eigentijdse en gezellige uitstraling. Met deze trends maak je van je huis een warme plek waar je je dit najaar helemaal thuis voelt.