• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Ons

Bij JoJo Living streven wij naar een wereld met eerlijke handel. Hier dragen wij aan bij door unieke producten rechtstreeks te importeren van lokale ondernemers uit onder andere Zuid-Oost Azië. De lokale ondernemers ontvangen een eerlijke prijs en zo werken we zelf mee aan de wereld die wij voor ons zien. 
JoJo Living zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt met natuurlijke, duurzame en eerlijke producten waar je jarenlang plezier van gaat hebben. 

 

Producten eerst bekijken? Dat kan! 

Wij kunnen ons voorstellen dat voordat je een aankoop doet, je de producten eerst eens wil bekijken en aanraken. Daarom ben je van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur altijd welkom om langs te komen in ons magazijn. Je kunt natuurlijk altijd gewoon komen, maar wij vinden het net zo fijn wanneer je van tevoren even belt. Dan zorgen wij dat we alle aandacht voor jou hebben. Kan je niet doordeweeks? Geen probleem! Wanneer je ons belt of mailt zijn er mogelijkheden genoeg. 

Naast ons magazijn zijn onze bijzondere producten ook te bewonderen bij JoJo & Millows in Zwolle. Naast de Sassenpoort. Daar wordt meteen duidelijk dat we geen gewone kwaliteit en design aanbieden. Let op! Maar een klein gedeelte van onze JoJo Living collectie is in de winkel JoJo & Millows te bewonderen. Kom eens langs in de winkel of maak nu je afspraak om onze complete collectie meubelen en accessoires in ons magazijn te bekijken. Mail direct naar [email protected] of bel naar 038 337 69 84