Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Over Ons

JoJo Living is een specialist in teakhouten tuinmeubelen en woonaccessoires. Als echt familiebedrijf streven wij naar een wereld met duurzame handel. Wij verkopen enkel kwalitatief goede producten tegen een scherpe en eerlijke prijs.

Het assortiment van JoJo Living is zeer breed. Alles op het gebied van teakhouten tuinmeubelen, van tuinstoelen tot complete tuinsets. Tot een variëteit aan klein meubelen en woonaccessoires die zijn gemaakt van natuurlijke materialen als diverse soorten hout, rotan, jute, zeegras, en bamboe. Onze producten worden geïmporteerd vanuit Indonesië, waar een lokaal agent altijd op zoek is naar nieuwe producten om ons huidige assortiment mee aan te vullen.

Bij alle producten die we laten maken wordt er nauwkeurig gekeken of er aan voorwaarden voldaan wordt die wij belangrijk vinden: duurzaamheid, kwaliteit en eerlijke handel. Meer weten? Bekijk onze unieke collectie nu op www.jojoliving.nl

 

Producten eerst bekijken? Dat kan! 

Wij kunnen ons voorstellen dat je de producten eerst wilt bekijken voor je overgaat tot een aankoop. Daarom ben je iedere week van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 16.00 uur welkom om langs te komen in ons magazijn. Wij vinden het fijn dat je van tevoren even belt zodat wij weten waar jullie naar op zoek zijn. En natuurlijk kunnen wij het dan ook alvast voor jullie klaarzetten.

Kun je niet doordeweeks? Dat maakt niks uit! Wanneer je ons belt 038 337 69 84  of mailt [email protected] zijn er mogelijkheden genoeg.

Contact JoJo Living

Bel ons
Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten.

038 337 69 84

Social media

Stuur een bericht via social media

9.5Review LogoWij scoren een 9.5 op Kiyoh

JoJo Living

Telfordstraat 5
8013 RL
Zwolle Bekijk op Google Maps