Handgemaakte teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Producten voor een goede prijs
Eerlijk & duurzaam
Maak een kijkafspraak
0
Handgemaakte teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Producten voor een goede prijs
Eerlijk & duurzaam

Over Ons

JoJo Living streeft naar een wereld met eerlijke handel. Hier dragen wij aan bij door unieke producten rechtstreeks te importeren van lokale ondernemers uit Indonesië. Deze ondernemers ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten. Zo werken wij op onze manier mee aan een wereld die wij voor ogen hebben. Naast dat zij een eerlijke prijs krijgen, bieden wij onze producten ook voor een eerlijke prijs aan. Doordat wij zelf importeren uit Indonesië hebben wij direct contact met onze vaklieden. En juist dit zorgt ervoor dat wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garant staan voor eerlijke handel.

JoJo Living wil bijdragen om van jouw huis een fijn thuis te maken met natuurlijk, duurzame en eerlijke producten. En hopen uiteraard dat jij er jarenlang plezier van beleeft.

Producten eerst bekijken? Dat kan! 

Wij kunnen ons voorstellen dat je de producten eerst wilt bekijken voor je overgaat tot een aankoop. Daarom ben je iedere week van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 16.00 uur welkom om langs te komen in ons magazijn. Wij vinden het fijn dat je van tevoren even belt zodat wij weten waar jullie naar op zoek zijn. En natuurlijk kunnen wij het dan ook alvast voor jullie klaarzetten.

Kun je niet doordeweeks? Dat maakt niks uit! Wanneer je ons belt 038 337 69 84of mailt [email protected] zijn er mogelijkheden genoeg.

 

Ons zusje

Naast ons magazijn en onze webshop zijn een aantal van onze producten ook te bewonderen bij JoJo & Millows in Zwolle. Naast de Sassenpoort. Daar wordt meteen duidelijk dat we geen gewone kwaliteit en design aanbieden. Daarnaast hebben zij ook een té leuke webshop

Contact JoJo Living

Bel ons
Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten.

038 337 69 84

Social media

Stuur een bericht via social media

9.5Review LogoWij scoren een 9.5 op Kiyoh

JoJo Living

Telfordstraat 5
8013 RL
Zwolle Bekijk op Google Maps

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »