Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Groothandel

Heb je interesse om dealer te worden van JoJo Living? Bij ons kun je (tuin)meubelen en/of woonaccessoires inkopen voor jouw bedrijf. Als directe importeur hebben wij een prachtige groothandel vol met handgemaakte unieke teakhouten producten. Deze halen we rechtstreeks uit Indonesië. Omdat wij direct contact hebben met de vaklieden in Indonesië kunnen we scherpe prijzen aanbieden en is het zelfs mogelijk producten om maat te laten maken. Daarnaast staan we op deze manier garant voor eerlijke handel en een goede kwaliteit. 

Zakelijk inkopen

Het assortiment van JoJo Living is zowel zeer geschikt voor woon- en lifestyle winkels, tuincentra en bloemenzaken als groothandelaren en meubelmakers. Een voorwaarde voor het inkopen bij ons is een geldig KvK- en BTW-nummer. En natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw zakelijk inkoopdoel past bij de context van ons en jouw bedrijf. Persoonlijk contact en service vinden we tevens belangrijk. Daarom vinden we het prettig om eerst kennis te maken voordat je klant bij ons wordt. 

Ons assortiment

Via onze online portal kun je ons volledige assortiment bekijken. Ons assortiment is breed: manden, potten, vazen, houten dierenbeelden en ornamenten, wijnrekken, wanddecoratie, salontafels, bijzettafels, tuinmeubelen en meer. Onze producten zijn voornamelijk gemaakt van teakhout, suarhout, wortelhout, bamboe, keramiek, fibercement en zeegras. Word je zakelijke klant bij JoJo Living dan is het mogelijk om via deze portal je bestellingen te plaatsen, te laten bezorgen of zelf op te halen. We hanteren geen minimum afname en leveren franco vrij vanaf 500 euro door Nederland.

Groothandel

We snappen het als je bepaalde teakhouten (tuin)meubelen en woonaccessoires liever in het echt wilt bekijken. Wij verwelkomen je daarom graag in onze groothandel te Zwolle. Zo kun je op je gemak alle producten bekijken, uitzoeken, gelijk meenemen en afrekenen. Toch liever de bestelling laten bezorgen? Bespreek de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Ben je geïnteresseerd?

Stuur ons een mail via [email protected] of bel naar 038 337 69 84. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. We maken graag kennis met jou en jouw bedrijf!

 

Contact JoJo Living

Bel ons
Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten.

038 337 69 84

Social media

Stuur een bericht via social media

9.5Review LogoWij scoren een 9.5 op Kiyoh

JoJo Living

Telfordstraat 5
8013 RL
Zwolle Bekijk op Google Maps