Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Verzenden & Retourneren

Natuurlijk begrijpen wij dat je een aantal zaken omtrent je bestelling wilt weten. Hieronder volgen onze richtlijnen voor het verzenden & retourneren van je bestelling.

Verzenden

Je kunt je bestelling direct ophalen in Zwolle met 10% korting. Toch liever laten bezorgen? Geen probleem! Onze woonaccessoires worden binnen 2–5 werkdagen thuisbezorgd. Heb je een groter product besteld? Dan wordt jouw product binnen 3–6 werkdagen bezorgd. Woon je op de Waddeneilanden? Dan kan deze bezorgtijd helaas iets afwijken. Wij nemen persoonlijk contact met je op om een leveringsafspraak te maken.


Verzendkosten Nederland
Gratis             woonaccessoires en kleine meubelen
€39,95           grote woonaccessoires en (tuin)meubelen tot €250,-
Gratis             bestellingen vanaf €250,-

Verzendkosten België
€12,95           woonaccessoires en kleine meubelen
€39,95           grote woonaccessoires en (tuin)meubelen tot €1000,- 
Gratis             bestellingen vanaf €1000,-

Leveringen in België worden enkel ingepland volgens efficiënte routes. Verzendkosten voor orders voorbij Brussel gaan in overleg met de klant. 

Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat jij of de ontvanger blij is met het product. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Hiervoor hanteren wij een aantal voorwaarden:

  1. Je hebt 14 dagen om een product te retourneren. Is je pakket bezorgd via Fietskoeriers? Dan kun je eenvoudig via Fietskoeriers je pakket ook weer retour sturen. Dit doe je door op de Track & Trace email van Fietskoeriers je retourzending aan te melden. Een retourlabel uitprinten is dan niet nodig. Ook kun je het terugsturen naar: JoJo Living, t.a.v. Retouren - Telfordstraat 5, 8013 RL. 
  2. Gaat het om grote (tuin)meubelen die wij zelf hebben bezorgd? Neem contact met ons op via 038 337 69 84 of stuur een mail naar [email protected]. Vermeld hierbij het ordernummer, email adres, telefoonnummer en de reden van retour. Kosten voor retourneren van grote (tuin)meubelen worden in mindering gebracht op de verwerking van jouw retour. 
  3. Kosten voor vermissing en beschadiging tijdens retourzending zijn voor eigen rekening. Bewaar altijd goed je het verzendbewijs.
  4. Na ontvangst rekenen wij maximaal 14 dagen voor de verwerking van je retour en ontvang je je geld terug via de door jouw gekozen betaaloptie. Transportkosten t.w.v. 39,95 euro voor retourneren van grote (tuin)meubelen worden bij het verwerken van je retour in mindering gebracht. 

Als bij ontvangst van een artikel blijkt dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen we de retour weigeren. In dat geval nemen we contact met je op.

Contact JoJo Living

Bel ons
Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten.

038 337 69 84

Social media

Stuur een bericht via social media

9.5Review LogoWij scoren een 9.5 op Kiyoh

JoJo Living

Telfordstraat 5
8013 RL
Zwolle Bekijk op Google Maps