• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

Natuurlijk begrijpen wij dat je een aantal zaken omtrent je bestelling wilt weten. Hieronder volgen onze richtlijnen voor het verzenden & retourneren van je bestelling.

Verzenden

Je kunt je bestelling direct ophalen in Zwolle met 10% korting. Toch liever laten bezorgen? Geen probleem! Onze woonaccessoires worden binnen 1 – 2 werkdagen thuisbezorgd. Heb je een groter product besteld? Dan wordt jouw product binnen 2 – 5 werkdagen bezorgd. Woon je op de Waddeneilanden? Dan kan deze bezorgtijd helaas iets afwijken. Wij nemen persoonlijk contact met je op om een leveringsafspraak te maken.


Verzendkosten
€6,95             woonaccessoires en klein meubels
€39,95           grotere bestellingen tot €250,-
Gratis             Vanaf een bestelling meer dan €250,-

Let op: Woon je in België? Dan geldt gratis verzenden vanaf een bedrag boven €1000,- euro. Verder gelden de bovenstaande verzendkosten. 

 

Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat jij of de ontvanger blij is met het product. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Hiervoor hanteren wij een aantal voorwaarden:

  1. Retour dient zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen te zijn aangemeld via [email protected] . Vermeld hierbij het ordernummer, email adres, telefoonnummer en de reden van retour
  2. Geretourneerde artikelen dienen ongeopend, onbeschadigd en in originele verpakking voldoende gefrankeerd naar ons opgestuurd te worden: JoJo Living t.a.v. Retouren – Telfordstraat 5 – 8013 RL – Zwolle (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
  3. Kosten voor vermissing en beschadiging tijdens retourzending zijn tevens voor eigen rekening. Verstuur de artikelen altijd aangetekend en bewaar het verzendbewijs.
  4. Na ontvangst rekenen wij maximaal 14 dagen voor verwerking van je retour

Als bij ontvangst van een artikel blijkt dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, dan zullen wij het retour weigeren. Hiervoor nemen wij contact met je op.