Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

10 juni 2024

Ontdek de tijdloze stationsbanken van JoJo Living

Start je ochtenden in de tuin met de tijdloze stationsbanken van JoJo Living. De stationsbanken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, en de perfecte manier om elke buitenruimte te verfraaien. Gemaakt van hoogwaardig teakhout, blijven deze banken jaar na jaar hun prachtige uitstraling behouden.

Onze stationsbanken bieden een comfortabele zit. Door hun stevige constructie en oog voor detail, combineren ze comfort met een authentieke charme. Zelf de unieke charme van onze teakhouten stationsbanken ervaren? Kom langs en laat je inspireren door het klassieke tijdloze ontwerp. De stationsbanken van JoJo Living zijn ideaal voor een relaxed boekje lezen in de tuin tot een een gezellige bijeenkomst aan de tuintafel.

 

Onderhoud
Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Helemaal voorkomen doe je het nooit. Om zo lang mogelijk te genieten van je teakhouten stationsbank raden wij aan deze te behandelen. Lees meer over het behandelen van teakhout.  

Levering
Je kunt je stationsbank direct ophalen in Zwolle met 10% korting. Toch liever laten bezorgen? Geen probleem. Binnen 3 tot 6 werkdagen zorgen we dat de teakhouten stationsbank bij jou thuis wordt bezorgd. Hiervoor maken we een bezorgafspraak. We nemen contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. De bezorgkosten zijn €39,95. Vanaf €250 is bezorgen gratis. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag!