• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de winkel en het magazijn?
We hebben in het centrum van Zwolle een winkel geopend onder de naam 'JOJO & Millows'. Dit is een samenwerking met Millows.nl. In onze winkel hebben we een deel van de kleinere woonaccessoires staan, in combinatie met een paar meubels. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we bij elk product in de beschrijving gezet of het aanwezig is de winkel of in het magazijn. 

In ons magazijn hebben we alle meubels staan. Uiteraard is het mogelijk om de meubels te bekijken voor je besluit te kopen. Je kunt een afspraak maken om langs te maken. Dit doe je via het contactformulier op onze website. Wil je de kleinere accessoires ook graag eerst zien? Geen probleem, ook hier kun je een afspraak voor maken.

Hoe kan ik betalen?
Momenteel is het alleen mogelijk om online via iDeal te betalen. Bij het ophalen van je bestelling, is het ook mogelijk om bij ons in het magazijn te betalen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
We verzenden elke bestellingen binnen twee werkdagen. Reken dus op een levertijd van twee tot drie werkdagen. Alle bestellingen boven de € 250,- worden gratis geleverd. Voor bestellingen onder de € 250,- wordt € 6,95 of €39,95 aan verzendkosten gerekend. Uiteraard is het mogelijk om een aangepaste leverdatum door te geven.

Hoe kan ik een product retour sturen of ruilen?
Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop en dat je graag je geld terug wilt, of dat je het wil ruilen voor een ander product. Dit is binnen 14 dagen na levering nog mogelijk. De voorwaarde is wel dat het product onbeschadigd dient te zijn. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. 

Wanneer je besluit een product te retourneren, kun je een mailjtje sturen naar [email protected] met daarin je retouraanvraag of vul ons contactformulier in. Zodra we je mail hebben ontvangen, sturen we je een retourformulier zodat je je bestelling retour kunt sturen. 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra we je retourzending hebben ontvangen en het product onbeschadigd is, storten we het bedrag binnen vier werkdagen op je rekening.