Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Kyra Leeflang, 5 februari 2021

Kleine tuin? Met deze tuinmeubels kun je ook in je kleine tuin heerlijk zitten

Kleine tuin? Met deze tuinmeubels kun je ook op je kleine balkon heerlijk zitten!

Ben jij óok niet gezegend met een grote tuin? Wij ook niet! En toch willen wij ook heerlijk relaxed de eerste zonnestralen van dit jaar meepakken. Want als ze er zijn, laten we er dan maar van genieten. En wel zo comfortabel als maar kan. Toch blijft het een uitdaging om tuinmeubels uit te zoeken wanneer je niet zoveel ruimte hebt. Tenminste dat denken we. Maar wist je dat er juist talloze tuinmeubelen zijn juíst voor een balkon of een kleine tuin? Wij laten je weten welke tuinmeubels er perfect passen. Zo kun jij heerlijk relaxed genieten deze zomer!

Ga voor een tuinbank

Er zijn maar weinig tuinen of balkons waar geen ruimte is voor een tuinbank. Deze heb je namelijk al vanaf 1,5 meter. Precies groot genoeg om lekker met zijn tweetjes op te zitten. Er zijn dan ook talloze varianten van de tuinbank. Zo kun je ervoor kiezen om een hele zijde aan te kleden of maak je kleine balkonnetje knus door bijvoorbeeld een rotan bankje neer te zetten. Lekker stylen met verschillende kussens en woondecoratie. Zo creëer je al snel je eigen Ibiza-look tuintje.

 

Romantisch: een bistroset

De bistroset komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Vandaar dat dit tuinmeubel in de volksmond ook wel ‘de Franse bistroset’ wordt genoemd. Deze tuinset bestaat vaak uit twee stoeltjes en een tafeltje van fijn materiaal. Dit maakt je tuin in één klap wel heel romantisch. Hang er een gezellig lichtsnoer boven, bloemetje op tafel en je beleeft heerlijke zwoele zomers in je eigen kleine tuin.

 

Inklapbare tuinmeubelen

Een uitvinding voor iedereen met een klein terras of een klein balkon – de inklapbare tuinmeubelen. Je kan ze neerzetten wanneer je ze nodig bent en gewoon weer opklappen wanneer je de ruimte voor wat anders wilt gebruiken. Ze zijn naast hun bescheiden uitstraling dus ook nog eens super praktisch. Zo kan je ze bijvoorbeeld nog eens extra gebruiken wanneer je binnen meer zitruimte nodig bent. Een win-winsituatie dus!

 

Twee tuinstoelen

Samen is veel leuker dan alleen. Koop daarom nooit één, maar altijd twee tuinstoelen. Wij vinden dit dan ook een essentieel tuinmeubel voor iedere tuin. Er moet altijd spontaan iemand langs kunnen komen en die persoon wil ook vast en zeker graag zitten. Maar dit is zo eenvoudig nog niet, want geloof ons: er zit meer variatie in tuinstoelen dan jij nu denkt. Ga dus lekker Pinterest af om te kijken welke stijl jij mooi vindt en maak op basis hiervan een stijlkeuze. Probeer altijd te achterhalen of ze ook écht lekker zitten. Dat maakt het wel zo aangenaam!

 

Ultiem genieten op een ligbed

Hou je echt van ultiem relaxen in de tuin? Misschien heb je dan wel net een plek voor dat heerlijke ligbed. Je weet wel, zo één die je op vakantie ook altijd hebt. Dit geeft dan ook direct het vakantiegevoel. Leg er een passend kussen op en droom heerlijk weg op je eigen kleine vakantieoord.

 

Zoals je hebt gelezen: keuze genoeg! Weet jij inmiddels welke tuinmeubelen jouw voorkeur hebben voor je kleine terras of kleine balkon? Natuurlijk kun je dit ook gebruiken om meerdere zitjes te creëren in jouw landgoed! ;) 

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden