Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

2 augustus 2021

Gezellig zitten op een klein balkon; dat kan!

Wakker worden met een lekker licht ontbijtje aan je bistroset, die stomende kop koffie met je favoriete magazine; een bankje zou perfect zijn. Heerlijk dineren in de buitenlucht met een goed glas wijn, beetje ruimte is dan toch wel fijn. Ehh… Hoe past dit allemaal op één klein balkon? Nou, het kan dus allemaal! Veel mensen zien dit absoluut niet voor zich. Toch ga ik jullie meenemen naar hoe het wél kan.

 

Inklapbare tuinmeubelen

Eigenlijk is dit direct het antwoord dat je zoekt. Inklapbare tuinmeubelen zijn met uitstek perfect voor je kleine, schattige balkon. Juist doordat je ze kan in- en uitklappen staan ze nooit in de weg en kan je ze pakken wanneer je het nodig bent. Het opbergen kost zelfs bijna geen ruimte. Wanneer je dus wilt genieten van je kopje koffie inclusief magazine; klap die bank op! Komt er vervolgens een vriendin op bezoek en gaan jullie heerlijk dineren? Inklappen die bank en klap je bistro tuinsetje uit. Nog geen minuut werk, dus genieten maar!

 

Balkontafels in alle soorten en maten

Wist je dat er talloze balkontafels zijn? Natuurlijk hoef je geen enorme tafels te verwachten die er precies in passen. Nee, er zijn kleine tafeltjes waar je met gemak samen aan kunt zitten. Zo heb je ronde- , vierkante- , rechthoekige tafels en tja, wat voor vormen zullen er nog meer zijn? Sommige hiervan kun je nog inklappen ook; helemaal handig. Zo kun je dus heerlijk tafelen aan een balkontafel. En zeg nou zelf, hoe voller de tafel lijkt; hoe gezelliger het oogt. Toch?

 

Bistroset voor op je balkon

De bistroset is altijd al populair geweest op kleine balkonnen en zal dat waarschijnlijk ook nog lang blijven. Deze tuinsetjes zijn knus, schattig en zien er altijd ontzettend romantisch uit. Ze nemen niet al teveel ruimte in beslag en het leuke van deze sets. Ze zijn er in alle soorten en maten. Leg er kussentjes op en je hoekje is helemaal gezellig. Maar het belangrijkste; keuze genoeg dus!

 

Dus hoe jij jezelf toch van alle gemakken kunt voorzien met een klein balkon. Gebruik bovenstaande tips! Ken jij nog meer tips? Laat het ons weten in de comments.

 

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden