Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Kyra Leeflang, 4 december 2020

De kersttrends van 2020: wat er echt níet mag ontbreken!

De kersttrends van 2020: Wat er echt níet mag ontbreken!

Het is bijna weer zo ver: the most wonderful time of the year! Heb jij daar net zoveel zin in als wij? Lekker tafelen met familie en vrienden, zoveel eten als je wil, een borrel erbij en als je geluk hebt liggen er ook nog cadeautjes onder de kerstboom. Een heerlijke tijd! Als je dan zo gezellig samen bent, kan het natuurlijk niet zo zijn dat je huis ongezellig is. Nee! Je moet uitpakken en lekker losgaan met versieren. Want niks is teveel! Nee? Nee! Daarom vertellen wij jou de kersttrends van 2020 en wat er dus écht niet mag ontbreken bij jou in huis! Klaar voor? Hier komen ze:

 

 

De houten kerstboom: een boom zonder naalden

De traditionele kerstboom wordt al steeds vaker vervangen door de houten variant. En eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek. Want dat betekent dat je niet iedere dag de dennennaalden van de vloer moet stofzuigen, de boom aan het eind van deze gezellige periode niet hoeft weg te brengen – waarbij er ook nog eens duizend naaldjes uitvallen – , geen kerstballen & slingers hoeft op te ruimen Én geen kerstlichtjes uit de knoop moet halen – Pfieuw! Dus eigenlijk is een houten kerstboom –  naast dat ze waanzinnig mooi zijn –  ook nog eens super praktisch! En er is keuze genoeg. JoJo Living heeft al verschillende teakhouten kerstbomen van 60 cm tot 150 cm en alles hier tussenin. Dus of je nou in een landgoed leeft of een piepklein flatje, een houten kerstboom gaat er altijd in!

 

 

Gek, gekker, gekst met deze té leuke kerstaccessoires

Wij zijn er dol op: de meest gekke kerstaccessoires! Het kan ons niet gek genoeg. Steeds vaker zie je de bonte kerstbomen waarbij je wel minutenlang kan staren naar 1 kerstbal, bedenk maar eens hoelang naar de hele boom. Genoeg te zien. Wij houden ervan! Maar wist je wel dat er ook andere gekke en opvallende kerstaccessoires zijn? Zo hebben wij teakhouten kersteendjes. Deze eendjes zijn normaal al favorieten van onze klanten, maar met een kerstmutsje en jas zijn ze helemaal betoverend grappig. Tip: heel leuk om onder je houten kerstboom neer te zetten of cadeau te geven.

 

 houten-kerst-eendjes

 

 

Natuurproducten voor een sfeervolle kerst

Ook een opvallende trend – natuurproducten. Steeds vaker worden er natuurlijke producten gebruikt om kerstversiering van te maken. Zo gek is dat natuurlijk ook niet, want we leven in een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker en populairder wordt. Producten die in een huishouden echt niet meer kunnen ontbreken zijn de houten kerstballen. Wist je dat JoJo & Millows houten kerstballen heeft van alle highlights in Zwolle? Het is echt je tijd waard om even op hun online webshop te kijken. Maar ook de houten kerstbomen en kerstdecoratie is niet meer weg te denken. Wist je dat er zelfs houten slingers zijn? Maar hout is ook natuurlijk ook gewoon een mooi product!

houten kerstballen zwolle

 

Ga voor een thema!

Te leuk! Kies een thema en versier je hele huis in dit kerstthema. Zo zijn er dit jaar weer verschillende populaire thema’s die jij kan gebruiken om je kerstversiering te bepalen. Wil je weten hoe deze welke er dit jaar allemaal zijn en hoe ze eruitzien? Bekijk dan eens de blogs van Christmaholic. Zij beschrijft precies welke kerstthema’s jij in huis kan toepassen. Zo weet je precies welke producten er per thema bij elkaar matchen. Haar blog al gelezen? Voor welke kersttrend zou jij gaan?

 

 

Let’s sparkle: kerstverlichting mag niet ontbreken

Kerst is verlichting! Als ik ’s winters door de stad loop of ’s avonds naar huis rijd van werk kan ik zo genieten van alle lichtjes die ik zie. Het ziet er zo gezellig uit dat ik er spontaan vrolijk van word. Het mag bij jou thuis dan ook niet ontbreken aan dat gezellige en knusse gevoel. Zelfs met maar een paar lampjes, de goedkoopste knipperlichtjes of een aantal losse waxinelichtjes creëer je al een ultieme kerstsfeer in huis. Wat vind jij mooi? Hou je van knusse waxinelichtjes her en der in huis verspreid of pak jij uit met een grote lichtshow in en rondom je huis?

 

 

wat moet jij nog even snel in huis halen?

Het is dus heel makkelijk om je huis om te toveren in een kerstwalhalla. Waarschijnlijk heb je zelfs een paar van onze tips allang toegepast zonder dat je het wist. Welke trend vind jij het leukste? Owja, voordat ik het vergeet. Check nog even onze kerstpagina. Wie weet kan je daar nog wat leuks vinden om jouw huis helemaal kerstproof te maken zodat jij een spetterend kerst 2020 viert! Wij wensen je in ieder geval alvast een hele fijne kerst toe!

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden