Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

13 mei 2024

Creëer je eigen droomtuin met JoJo Living

Bij JoJo Living leveren we aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Toch komt er zo af en toe een levering voorbij die we graag met jullie delen.

Vila Almanita

Villa Almanita is een authentiek 18e eeuws prachtig gerenoveerd Catalaans landgoed met een eigen wijngaard en maar liefst 70 hectare privéterrein. Een betoverende bestemming waar luxe en natuur samenkomen.

De afgelegen Spaanse villa heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1779. Met een elegant interieur, veel historische elementen en een adembenemend uitzicht over de rustige wijnstreek Penedes is dit toevluchtsoord perfect voor je vakantie in Spanje.

Benieuwd hoe onze producten bij Villa Almanita staan en hoe je deze betovering in je eigen achtertuin kunt creëren met de prachtige meubelen van JoJo Living? Lees snel verder! 

Creëer je eigen droomtuin

Stap binnen in je eigen oase van rust en schoonheid. Met een beetje creativiteit en de juiste tuinmeubelen, kun je jouw buitenruimte omtoveren tot een droomtuin. Laat je inspireren door de natuur om je heen en kies voor hoogwaardige meubelen van JoJo Living die comfort en stijl combineren.

Van gezellige loungestoelen tot elegante eettafels, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer jouw eigen persoonlijke paradijs waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust komen. 

Het begint allemaal met het omarmen van de natuur om je heen. Denk aan weelderige planten, kleurrijke bloemen en verfrissende waterpartijen. Of je nu een kleine patio hebt of een uitgestrekte tuin, creëer een oase van groen waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Nu is het tijd om je buitenruimte te transformeren in een luxe toevluchtsoord, net als Villa Almanita. Kies voor de prachtige tuinmeubelen van JoJo Living om een vleugje elegantie toe te voegen aan je buitenleven. Van stijlvolle loungestoelen tot elegante eettafels, elk stuk straalt vakmanschap en comfort uit.

 

Ontdek Java

Het is moeilijk om niet betoverd te raken door de charme van deze plek. Stel je voor: dineren onder een majestueuze blauweregenboom, een sfeer van rust en gezelligheid. Het plaatje wordt compleet gemaakt door onze Java kotak stoelen en Java dining tafel, die perfect passen bij de betoverende setting. Een combinatie van robuust vakmanschap en tijdloze elegantie.

Ook een heerlijk ligbed is onmisbaar voor ultieme ontspanning onder de zon. Ga voor zachte, diepe kussens en comfortabele materialen waarin je je kunt laten zakken en jezelf kunt verliezen in een goed boek of simpelweg kunt genieten van de rust om je heen. Een ligbed met aanpasbare rugleuningen, zodat je moeiteloos de perfecte houding kunt vinden voor pure ontspanning.

Met de meubelen van JoJo Living kun je jouw eigen Villa Almanita creëren, waar je kunt genieten van gezellige diners en heerlijke middagen in de zon. Voeg persoonlijke accenten toe, zoals sfeervolle verlichting, zachte kussens en geurige bloemen, om een sfeer van luxe en gezelligheid te creëren. 

Je vind alle producten voor jouw tuin op www.jojoliving.nl of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw droomtuin te bespreken.