Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Kyra Leeflang, 11 juni 2021

6 x dé houten tuinbank: het item in je tuin dat niet mag ontbreken!

Een onmisbaar item in je tuin: de houten tuinbank. Of je nu grootgrondbezitter bent, een schattig balkon hebt of dat je het met een gemiddelde tuin moet doen. De tuinbank hoort overal thuis. ’s Ochtends drink je er je kopje stomende koffie, ’s middags lees je er een goed boek en ’s avonds klets je erop weg met een goede vriendin en een heerlijk koud glas wijn. Alleen hoe kies je nou de perfecte bank voor jouw tuin of balkon? Doe wat je zelf mooi vindt is de gouden tip! Jij moet er tenslotte elke dag tegenaan kijken. In deze blog nemen wij jou mee naar onze eigen top 6 tuinbanken.

 

  1. De klassieke tuinbank voor elke tuin

Heb jij een standaard tuin en hou je van niet al te veel poespas? Dan is een klassieke tuinbankal snel een goede aankoop. Dit is een typische tuinbank die je in veel voor- en achtertuinen ziet staan. Hij valt dan ook erg makkelijk te combineren met andere tuinmeubelen. Zo kan je de bank bijvoorbeeld perfect aanschuiven bij je tuinstoelen en tuintafel. Stijl je eigen klassieker met wat leuke sierkussens en je bankje ziet er al snel uitnodigend uit. Wist je dat wij naast onze klassieke tuinbank nog meer vergelijkbare banken hebben? De parkbank en plaza tuinbank zijn bijna hetzelfde maar hebben net even wat andere vormen.

  1. Een stationsbank voor een unieke beleving

De houten stationsbank kun je herkennen aan de sierlijke vormen en het prachtige houtwerk in de rugleuning. Dit houtsnijwerk is allemaal met de hand gemaakt door vaklieden in Indonesië. Het zijn tuinbanken met een opvallend karakter en zeer comfortabele zit. Leuk om te stijlen met onze stations stoelen. Zo creëer je altijd een heerlijke zitje! Tip: met een beetje groen rondom je stationsbank komt hij nog mooier tot zijn recht.

 

  1. Houten Loungebank voor een Ibiza stijl in je tuin

Kom maar door met dat vakantiegevoel! Met een teakhouten loungebank breng je de Ibiza stijl rechtstreeks naar je eigen tuin. De loungebanken hebben een lagere zitting en zijn erg diep waardoor je er al heel snel lekker onderuitgezakt in kan ploffen. Maak de bank nóg comfortabeler door er een aantal dikke kussens in te leggen. Wil je je Ibiza tuin echt afmaken? Lichtjes, rotan, natuurtinten en wat kleur maakt het helemaal compleet!

 

  1. De bananenbank; voor een knusse avond

Een tuinbankje die steeds populairder wordt: de bananenbank. Deze tuinbank heeft mooie rondingen waardoor hij wat speelser oogt dan een klassieke tuinbank. Daarnaast kun je er heerlijk knus op zitten doordat hij in een boog loopt. Perfect om met je geliefde ’s avonds te genieten van het buitenzijn. 

 

  1. Een inklapbare tuinbank voor op je balkon

Voor de mensen met een kleine tuin of een balkon. De inklapbare EGG tuinbank is een uitkomst voor mensen met een beperkte ruimte. Wanneer je lekker wil zitten klap je de bank gemakkelijk uit. Heb je tijdelijk wat meer ruimte nodig? Geen probleem! De houten tuinbank klap je ook zo weer in en over opbergruimte hoef je je niet druk te maken. Die heb je namelijk bijna niet nodig! Ideaal, zo’n bank.

 

  1. De Lutyens tuinbank oftewel de Marlboro tuinbank

Een elegante chique bank is toch wel de Lutyens tuinbank. De bank heeft een hele mooie afwerking en de rugleuning is een spektakel op zich. De bank is verkrijgbaar vanaf 165 cm tot 240 cm. Wil je toch liever een wat kleiner model zonder rugleuning? De lutyens tuinbank zonder rugleuning hebben wij ook in ons assortiment. Neem dus snel een kijkje!


Wij zijn benieuwd welke bank van dit lijstje jouw favoriet is! Laat je het weten in een reactie?

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden