• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintafels

De gezelligste zomeravonden beleef je aan tafel. Onze teakhouten tuintafels zijn daar perfect voor.

Tuintafels

Teakhouten tuintafels

Wanneer je op zoek ben naar een passende houten tuintafel zit je bij JoJo Living goed. Onze tafels bestaan voor 99% uit teakhout. Met dit mooie natuurproduct maken onze vaklieden uit Indonesië diverse tuintafels. Stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Zo hebben wij in ons assortiment van grote robuuste tafels van gerecycled teakhout tot aan kleine bistrotafels die je kunt opklappen. Ontzettend praktisch wanneer je bijvoorbeeld een balkon hebt. Ook middelgrote tot grote tuintafels vind je in ons assortiment. Hou je meer van knus? Dan hoef je bij ons niet lang te zoeken. Zit er toch niet bij wat je zoekt? Wij kunnen je tuintafel op maat laten maken. Én dat zonder meerprijs!

 

Kies een tuintafel die bij jou past! Van landgoed tot aan een klein balkon

Wij vinden het heel erg belangrijk dat je een tuintafel koopt die bij jou – en de ruimte –  past. Het is dus slim om van tevoren het doel van je tafel te bepalen. Wil je graag een kleine of vierkante tafel op je balkon? Dan is het misschien ook praktisch dat je deze kunt inklappen. Heb je daarna de ruimte om lekker te zonnen. Wil je tijdens feestmomenten met je hele familie aan tafel kunnen zitten? Dan is een uitklapbare functie wat voor jou.! Denk dus altijd goed na welke verwachtingen je van een tafel hebt. Maak desnoods een lijstje met zaken die jij belangrijk vindt!  

 

Tuintafel online kopen

Heb je een leuke tafel in onze webshop gezien? Dan kan je hem meteen online bestellen! Zeker in de tijd waarin we nu verkeren is dat ideaal. Natuurlijk begrijpen wij dat je bij de aanschaf van zo’n groot product eerst even wil komen kijken. Wij zijn van maandag t/m vrijdag altijd van 9.00 – 17.00 uur open. Je kunt een afspraak maken om de tafel te bekijken in ons magazijn in Zwolle.