• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuinstoelen

Om heerlijk uren op door te brengen of de perfecte tuinstoel voor aan tafel: hier zit je goed.

Tuinstoelen

Teak tuinstoelen

Goede stevige tuinstoelen zijn voor de echte tuinliefhebber ontzettend belangrijk. Zeker als de zon weer lekker schijnt en we kunnen genieten van heerlijke ochtenden en avondborrels in de tuin. Heerlijke genietmomentjes. Hierbij is het wel zo fijn om een tuinstoel met een goed zitcomfort te hebben. Wat de één fijn vindt, vind de ander niks. Dat is wel gebleken. De juiste tuinstoel uitkiezen is dus zo makkelijk nog niet. Wij helpen je graag verder om de beste keuze te maken voor jou en jouw tuin.

 

Tuinstoelen kiezen

Waar let je dan op bij het kopen van een tuinstoel? Allereerst is het goed om te bedenken in welke ruimte de tuinstoel moet staan. Heb je een groot terras, een klein balkon en wil je nog weleens wisselen van stoelen. Hoelang wil je met de stoelen doen? Ga je voor goedkope en betaalbare tuinstoelen. Dan kan je volgend jaar weer nieuwe kopen. Of wil je goede stevige tuinstoelen waar je jarenlang plezier van beleeft. Stel jezelf deze vragen eerst. Daarna kan je al gerichter zoeken naar de tuinstoel voor jouw tuin. 

 

Verschillende soorten tuinstoelen

Een aantal tuinstoelen zijn natuurlijk populair. Hieronder lichten wij onze populairste tuinstoelen toe:

 

Inklapbare tuinstoelen van teakhout

Oftewel, balkonstoelen. Inklapbare tuinstoelen zijn namelijk ideaal wanneer je over een kleine ruimte zoals een balkon beschikt. Je kan ze neerzetten wanneer je ze nodig bent. Heb je toch meer ruimte nodig? Dan klap je ze zo weer in. Veel ruimte om ze op te bergen heb je niet nodig. De inklapbare tuinstoelen van teakhout zijn licht van gewicht zodat je ze makkelijk kan verplaatsten. Daarnaast zijn deze klapstoelen van goede, stevige kwaliteit. Praktisch dus!

 

Stapelbare tuinstoelen van teakhout

Stapelbare tuinstoelen zijn net zoals de inklapbare tuinstoelen erg praktisch. Zeker wanneer het hoogseizoen voorbij is en je wil je teakhouten tuinstoelen weer opruimen. Je kan ze dan dus makkelijk stapelen en zonder dat het veel ruimte in beslag neemt stallen in je schuur. De stapelbare tuinstoelen zijn ook handig om te pakken wanneer er bijvoorbeeld extra visite komt. Ze staan je letterlijk nooit in de weg.

 

Verstelbare tuinstoelen van teakhout

Onze verstelbare tuinstoelen van teakhout geven toch net wat extra meer zitcomfort. Je kan de stoel via de leuningen in verschillende standen brengen. Hierdoor gaat het rugvlak omhoog en omlaag, precies hoe jij dat op dat moment wilt. De verstelbare tuinstoelen kan je ook inklappen zodat je ze makkelijk kan opbergen. De teakhouten verstelbare tuinstoelen zijn iets duurder qua prijs maar daarvoor heb jij extra zitcomfort en gemak. Prima deal!