• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuinstoelen

Om heerlijk uren op door te brengen of de perfecte tuinstoel voor aan tafel: hier zit je goed.

Tuinstoelen

Teak tuinstoelen

Goede tuinstoelen zijn voor een echte tuinliefhebber ontzettend belangrijk. Zeker als de zon weer lekker schijnt en we kunnen genieten van heerlijke barbecues, avondborrels in de tuin en rustige momentjes in de stralen van de zon. Hierbij is het wel zo fijn om een kwalitatief goede stoel met een heerlijk zitcomfort te hebben. En wat de één fijn vindt, vind de ander maar niks. Dat is wel gebleken. De juiste tuinstoel uitkiezen is dus zo makkelijk nog niet. Wij helpen je graag verder om de beste keuze te maken voor jou en jouw tuin.

 

Onze tuinstoelen worden door vaklieden met de hand gemaakt in Indonesië. Wij houden van duurzame, natuurlijke en eerlijke producten. Eerlijke handel staat bij ons voorop. Onze tuinstoelen worden voor 99% gemaakt van duurzaam teakhout. Dit is een oersterk houtsoort waardoor je jarenlang plezier van je tuinstoelen hebt. Perfect voor tuinmeubilair dus.

 

Type tuinstoelen

Er zijn talloze varianten tuinstoelen. Het is heel persoonlijk welke stoel lekker zit en past bij jou en jouw tuin. Daarnaast is het altijd goed om het doel van de stoel te bepalen. Zoek je bijvoorbeeld een stoel die je even snel kan aanschuiven bij een familiebarbecue of wil je stevige stoelen die altijd sterk en stevig staan? Genoeg stof tot nadenken dus. Laten we hieronder een aantal varianten bespreken:

 

Inklapbare tuinstoelen - voor weinig ruimte

Ideaal voor extra visite. De inklapbare tuinstoelen kan je er snel bij pakken en hebben weinig opslagruimte nodig. Ook ontzettend praktisch als je een balkon of krappe ruimte hebt. De stoelen zijn licht van gewicht zodat je zo ook daadwerkelijk makkelijk kan verplaatsen. Daarnaast van goede, stevige kwaliteit. Praktisch dus!

 

Stapelbare tuinstoelen – makkelijk opbergen

Stapelbare tuinstoelen zijn net zoals de inklapbare tuinstoelen erg praktisch. Zeker wanneer het hoogseizoen weer voorbij is en je de stoelen droog wilt opbergen. Je hebt maar beperkte opbergruimte nodig doordat je ze zo makkelijk kunt opstapelen. Erg praktisch! Ook handig om extra stoelen bij te pakken wanneer dit nodig is.

 

Verstelbare tuinstoelen - voor perfect zitcomfort

Onze verstelbare tuinstoel geeft toch net wat extra meer zitcomfort. Je kan de stoel via de leuningen bedienen. Hierdoor gaat het rugvlak omhoog en omlaag, precies naar eigen wens. De verstelbare tuinstoelen kan je ook inklappen zodat je ze makkelijk kan opbergen.