Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Kyra Leeflang, 18 december 2020

Houten kerstboom kopen in Zwolle

Houten kerstboom kopen in Zwolle

Over een week is het alweer zo ver – Kerst! Wij hebben hier ontzettend veel zin in. Die gezelligheid, het warme knusse gevoel en laten we vooral het lekkere eten en drinken niet vergeten. Maar wat minstens net zo belangrijk is: je kerstversiering. Pak je groot uit of juist helemaal niet? Laat je het alleen bij een kerstboom? Snappen we! Alleen al die dennennaalden bezorgen je wel uren stofzuigen. Wij weten hoe je dat kunt voorkomen en toch een gezellige boom hebt staan! Hoe? Met een houten kerstboom natuurlijk. In deze blog vertellen wij alle ins en outs over de houten kerstboom.Houten kerstboom kopen in de buurt

Woon je in de buurt van Zwolle?  Top! JoJo Living heeft een divers aanbod aan alternatieve kerstbomen. Én je ontvangt ook nog eens 10% korting als je je kerstboom ophaalt op deze locatie! Woon je niet in Zwolle? Ook geen probleem. Via onze online webshop kan je ook de houten kerstboom kopen die jij het mooiste vindt. Deze leveren wij dan gewoon bij jou thuis af. Natuurlijk kunnen we de boom ook reserveren. Dan kun je hem ophalen wanneer je in de buurt bent. Benieuwd naar ons hele aanbod? Kijk  dan eens op onze kerstpagina.  

 

Houten kerstboom klein

Ons assortiment bestaat uit houten kerstbomen in diverse maten, dus ook: kleine kerstboompjes. Leuk voor op tafel, op de sidetable of bijvoorbeeld ter decoratie in de vensterbank. Zo hoeft kerstversiering helemaal niet duur te zijn en zit je er toch gezellig bij. Tip: Leuk om er bijvoorbeeld wel een dennentakje of verschillende kerstballen bij te leggen.

 

Grote kerstboom hout

Hou je van groot en veel tijdens kerst maar ben je niet zo fan van een dennenboom? Onze houten kerstbomen gaan tot wel 150 centimeter. Dit betekent dat je ook met een alternatieve boom lekker kunt uitpakken. Wist je dat onze bomen ook prima buiten kunnen staan? Dit komt doordat teak een oersterk houtsoort is en tegen alle weersomstandigheden bestemd is. Zo kun je je huis dus buiten ook gezellig maken.

 

Teakhouten kerstboom

Zoals ik net al even kort vertelde is teakhout ontzettend sterk. De boom kan dan ook met gemak tegen een stootje wind of een fikse regenbui. Hierdoor hou je jarenlang plezier van deze boom. Wij geven wel als tip mee om de boom te laten drogen voordat je hem opbergt (mocht er wel veel regen overheen zijn gekomen). Een andere tip is om hem even schoon te maken wanneer je hem weer van zolder pakt. Maar net wat jij zelf fijn vindt.

 

Houten kerstboom zelf maken

Speciaal voor onze handige Harry’s een linkje naar Christmaholic. Zij vertelt je hoe je even 5 verschillende soorten houten kerstbomen kan maken. Heb jij zelf wel eens een kerstboom in elkaar gezet? Ook voor minder handige mensen zitten er opties tussen. Ga jij de uitdaging aan en zelf een houten kerstboom maken? Heel veel succes! Stuur je ons een foto als hij af is? Of gebruik op Instagram #jojoliving. Leuk!

 

 

Wij wensen jullie alvast hele fijne kerstdagen!

P.S. vergeet niet ons aanbod kerstbomen te bekijken.

 

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden