Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Plan hier je bezoek aan onze groothandel!
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Cynthia Korthagen, 5 juni 2023

Creëer snel en eenvoudig meer zitplekken

Het is altijd gezellig om op een mooie zomeravond met vrienden of familie aan een mooie tafel te zitten met heerlijk eten en lang na te tafelen. Wel is het dan fijn als je iedereen ook een fijne zitplek kan bieden.

Een goede tuinset kan de basis vormen voor de plek waar je samenkomt, verhalen deelt of wellicht na het eten nog even een spelletje met elkaar speelt. Als de basis eenmaal staat, kan er niet meer veel fout gaan voor een heerlijke avondje met gasten. Het zit tenslotte een stuk lekkerder als iedereen een eigen zitplek heeft, toch? In deze blog laten we graag zien met welke producten jij gemakkelijk meer zitplekken kunt creëren buiten. 

 

Uitschuifbare tuintafel

Is jouw tuintafel soms net wat te klein als je met een groter gezelschap bent? Ontdek dan de uitschuifbare tuintafels van JoJo Living. Deze tafels pas je heel gemakkelijk aan je gezelschap aan. Ideaal dus om met je vrienden of familie samen aan te genieten. Is jouw bezoek weer weg, klap je de tafel heel eenvoudig weer in. Bekijk hier ons aanbod uitschuifbare tuintafels. 

 

Tuinbanken

Voeg een tuinbank toe aan je tuinset. Eén van de makkelijkste manieren om extra zitplaatsen te creëren is door een bankje aan jouw tuin toe te voegen. Door je vaste stoelen naar de ene zijde te verplaatsen, en een bankje aan de eettafel te schuiven, creëer je al gauw extra zitplekken. De tuinbank Bolong creëert een unieke plek in je tuin om samen te genieten van het buitenleven. De bank is gemaakt van duurzaam teakhout, wat jarenlang meegaat. Het tijdloze design in combinatie met de duurzame kwaliteit maakt dat je vele seizoenen kunt genieten van deze teakhout tuinbank. Je vind de bank hier in onze webshop in meerdere afmetingen. 

 

Inklapbare tuinmeubelen

Ook klapstoelen maken veel mogelijk! Met de Egg klapstoel heb je in een handomdraai een extra zitplek in de tuin. De Egg klapstoelen zijn makkelijk te vervoeren en op te bergen, en schuif je makkelijk aan bij een teakhouten tuintafel naar keuze. De stoelen zijn uitermate geschikt voor buitengebruik in de tuin. Ben je al overtuigd van de voordelen van de klapstoelen van JoJo Living? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan tuinmeubelen.