Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Door Kyra Leeflang, 16 juni 2021

6x een lekker kleurtje in de tuin

Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Met een paar simpele manieren geef jij jouw tuin een flinke colour boost. Want een kleurrijke tuin maakt je tuin extra gezellig!

 

Tuinkussens: de basis voor meer kleur

Je kan je tuin al heel makkelijk gezellig maken door gekleurde tuinkussens in je loungebank of tuinset te leggen. Je kan er dan voor kiezen om veel te matchen met kleuren en materialen of je kan binnen je kleurenpallet blijven. Dat is maar net wat je wil. Inspiratie nodig? Gebruik dan natuurlijk Pinterest.

 

Een vloerkleed voor meer sfeer

Door een vloerkleed in je tuin te leggen maak je je tuin niet alleen huiselijker, het geeft ook direct sfeer. Leg hem bij de loungeplek om het helemaal af te maken. Door te kiezen voor een rustig vloerkleed kun je losgaan met andere kleuren. Wil je helemaal hysterisch? Dan kan het ook allebei!

 

De bloemetjes buiten zetten: lekker kleurrijk

Voor de hand liggend, maar met bloemen breng je natuurlijk ook meer kleur in de tuin. Dit kan je op verschillende manieren doen. Houd je van rust en overzicht in je tuin? Richt dan een plantenbak in met een of twee kleuren bloemen waarmee je de bak vult. Ben je net als mij gek op een kleurensensatie? Strooi dan een mix van zaadjes in je bloembak en je hebt een mooi perkje gekleurde veldbloemen. Zeker weten dat jij dan genoeg kleur in je tuin hebt & lekker vrolijk!

 

Gekleurde muur: muur in de verf

Heb je een stenen muurtje in je tuin staan en ben je deze look wel een keer zat? Geef hem dan een lekker kleurtje. Zo kun je kiezen voor een Terracotta kleur om er echt een vakantiesfeer van te maken. Liever neutraal? Door de muur in een lichte kleur te verven breng je ook al een hele andere sfeer in te tuin. Een leuke uitdaging!

 

Een saaie schutting? leuk hem op!

Je kunt je schutting op zoveel manieren opleuken. Om te beginnen heb je de welbekende tuinposters. Deze zijn in alle soorten en maten te krijgen. Daarnaast kun je nog zoveel meer met je schutting. Hang er verschillende plantenbakken op, bevestig er een lichtsnoer aan of maak er wandplanken aan om waxinelichtjes op te zetten. Mega gezellig toch?

 

Planten voor binnen?

Wie zegt dat planten alleen voor binnen zijn, die heeft het mis. Er zijn talloze plantjes die het buiten ook heel goed doen. Want dacht je bijvoorbeeld van de Montsera plant? Die bloeit buiten ook heel goed. Of maak een Urban Jungle van je tuin met de gewillige Kentiapalm. Ziet er meteen zomers uit!

 

Kortom, wil je meer kleur in je tuin? Met één van deze tips geef je je tuin al een hele colour boost!

Laat een reactie achter

Reactie

* Verplichte velden