Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Teakhouten uitschuifbare tuintafel ovaal

Productomschrijving

Deze teakhouten ovale tuintafel is in een handomdraai te verstellen in drie verschillende lengtes. Aan deze tuintafel kun je dus heerlijk uitgebreid dineren of gezellig lang natafelen met vrienden of familie. De ovale tuintafel is verkrijgbaar met een lengte van 180cm of 200cm. Daarnaast is de tafel dus makkelijk te verlengen. De tuintafel van 180cm is 2 keer te verlengen met 30cm. Helemaal uitgeschoven komt deze op 240cm. De ovale tuintafel van 200cm is 2 keer uit te schuiven met 50cm. Deze is dus uit te schuiven tot 300cm. Of er nou 2 of 10 mensen blijven eten; met deze tafel kan het allemaal! Deze uitschuifbare tuintafel verkopen we ook met een langwerpige vorm

Belangrijk om te weten: De tuintafel wordt gedemonteerd geleverd.

Onderhoud
Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Helemaal voorkomen doe je het nooit. Om zo lang mogelijk te genieten van je teakhouten meubel raden wij aan deze te behandelen. Lees meer over het behandelen van teakhout.  

Levering
Je kunt je bestelling direct ophalen in Zwolle met 10% korting. Toch liever laten bezorgen? Geen probleem. Binnen 3 tot 6 werkdagen zorgen we dat de teakhouten uitschuifbare tuintafel ovaal bij jou thuis wordt bezorgd. Hiervoor maken we een bezorgafspraak. We nemen contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. De bezorgkosten zijn €39,95. Vanaf €250 is bezorgen gratis. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag!

Productspecificaties

Artikelnummer
1000032
Materiaal
Nieuw teakhout
Soort
Tuintafels
Kleur
Bruin
Tafel 180cm (HxBxD)
76cm x 180-210-240cm x 100cm
Tafel 200cm (HxBxD)
76cm x 200-250-300cm x 120cm
Parasolgat
Ja
Bijzonderheden
De uitschuifbare tuintafel wordt ongemonteerd geleverd, omdat de tafel niet door een standaard deuropening past. Wil je dat we de tuintafel toch bij jouw thuis in elkaar zetten? Laat het ons vooraf weten en we helpen je graag.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken