Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen
Maak een kijkafspraak
0
Teakhouten tuinmeubelen uit Indonesië
Indonesian LEGAL Wood keurmerk
100% teakhout uit goed beheerde bossen

Teakhouten tuintafel Sun

Productomschrijving

De teakhouten tafel Sun is een aanwinst voor je tuin, balkon of terras. Het hout van het tafelblad is op een speciale manier naast elkaar gelegd, waardoor het sprekend op een zon lijkt. Vandaar de naam 'Sun'. De ronde tafel heeft een mooi metalen onderstel. Deze materiaalcombinatie geeft de tuintafel een unieke uitstraling. Niet alleen is tuintafel Sun ontzettend stevig en een plaatje om te zien. De tuintafel is ook voorzien van een parasolgat. Zo zit je mooi beschut tijdens warme zonnige dagen. Tuintafel Sun is leverbaar met tafelpoten van aluminium of met zwarte poedercoating. 

Belangrijk om te weten: De tuintafel wordt gemonteerd geleverd.

* Let op! Onze tuinmeubels zijn handgemaakt. Hierdoor kunnen de details iets afwijken. Wil je een product liever eerst in het echt zien, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. 

Onderhoud
Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Helemaal voorkomen doe je het nooit. Om zo lang mogelijk te genieten van je teakhouten meubel raden wij aan deze te behandelen. Lees meer over het behandelen van teakhout.  

Levering
Je kunt je bestelling direct ophalen in Zwolle met 10% korting. Toch liever laten bezorgen? Geen probleem. Binnen 3 tot 6 werkdagen zorgen we dat de teakhouten tuintafel Sun bij jou thuis wordt bezorgd. Hiervoor maken we een bezorgafspraak. We nemen contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. We nemen contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. De bezorgkosten zijn €39,95. Vanaf €250 is bezorgen gratis. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag!

Productspecificaties

Artikelnummer
1000096
Materiaal
Nieuw teakhout en metaal
Soort
Tuintafels
Afmeting tafel HxØ
75cm x 150cm
Afstand tussen poten
90cm
Parasolgat
5cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review