• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recycled Teakhouten Tuinstoelen

De mooiste creaties, verhalen en herinneringen in je eigen tuin!

Recycled Teakhouten Tuinstoelen

Recyclede tuinstoelen met een verhaal

Wil jij een echt uniek product voor in de tuin? Een product met een verhaal? De teakhouten tuinstoelen  van JoJo Living zijn gemaakt van recycled hout. Dit hout is afkomstig van huizen en boten in Indonesië. Daarnaast zijn de recycled teakhouten tuinstoelen ambachtelijk gemaakt. Dat maakt elke tuinmeubel een uniek product. 

Soorten recycled teakhouten tuinstoelen

Als het buitenseizoen begint wil je er natuurlijk ontspannen bij zitten. Alleen met een boek, diepe gesprekken voeren met vrienden, spellen spelen met familie, dineren met je partner. Met de recycled teakhouten tuinstoelen kan het allemaal. Op de relax tuinstoelen kun je heerlijk je ogen dichtdoen en even de wereld om je heen vergeten. Deze stoelen zijn leverbaar in verschillende varianten. En in de vleugel-fauteuil voel jij je koning(in) van jouw tuin. Deze stoel is voorzien van prachtig houtsnijwerk. Aan de stationsstoel schuif je aan tafel om te genieten van een heerlijk drankje, een hapje eten terwijl je omringt bent met goed gezelschap. 

Recyclede houten tuinstoelen kopen

Binnen 3 tot 6 dagen leveren we de recycled teakhouten tuinstoel bij jouw thuis. Vanaf €250 is de bezorging gratis. Haal je de tuinstoel(en) liever zelf op? Dan ontvang je 10% korting. Ook is het mogelijk om  de tuinstoelen eerst in het echt te bekijken en te ervaren hoe het zit. Maak een afspraak en dan zien we je snel in ons magazijn in Zwolle.