• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuw teakhouten tuinstoelen

Tijdloos, neutraal en makkelijk te onderhouden. Je beleeft jarenlang plezier van onze nieuw teakhouten tuinstoelen.

Nieuw teakhouten tuinstoelen

Als je op zoek bent naar tuinstoelen van nieuw teakhout dan zit je bij JoJo Living goed. We hebben voor iedere buitenruimte een geschikte tuinstoel. Van tijdloze nieuw teakhouten tuinstoelen tot barstoelen en van klapstoelen tot relaxstoelen. Zo weet je zeker dat je de zomer goed doorkomt. 

Nieuw teakhout: sterke tuinstoelen

De tuinstoelen van nieuw teakhout worden gemaakt van de teakboom. Deze bomen worden in Indonesië speciaal gekweekt om tuinmeubels te maken. Tuinstoelen van nieuw teakhout zijn fijn afgewerkt en hebben een strakke look. Helemaal als je dit vergelijkt met tuinstoelen die gemaakt zijn van recycled teakhout. Ook nieuw teakhouten tuinstoelen zijn uniek, want deze worden ambachtelijk gemaakt. Het mooie aan nieuw teakhouten tuinstoelen is dat deze sterk zijn en lang mee gaan. Behandel je ze jaarlijks met teak reiniger, teak beschermer en teak shield dan heb je lang plezier van je aangeschafte stoelen.  

Voor elke buitenruimte een nieuw teakhouten tuinstoel

De nieuw teakhouten tuinstoelen zijn er voor elke tuin, terras, balkon of veranda. Om ultiem te genieten van het zomerse weer zijn onze klapstoelen en relaxstoelen ideaal. Hierin kun je urenlang heerlijk ontspannen. Makkelijk aan de klapstoelen is dat je ze, zoals de naam al zegt, in kan klappen. Op deze manier kan je ze eenvoudig verplaatsen of opbergen als je ze niet meer nodig hebt. Ook hebben we een aantal klassieke tuinstoelen in het assortiment, zoals de bewati tuinstoel, de bananastoel, tuinstoel Marley en tuinstoel Kotak. En natuurlijk zijn de welbekende verstelbare stoelen leverbaar, waarbij je de rugleuning in verschillende standen kan schuiven. 

 

Tuinstoel kopen van nieuw teakhout

Waar je ook voor gaat, met de nieuw teakhouten tuinstoelen van JoJo Living kom je het voorjaars- en zomerseizoen wel door. Voor €39,95 komen we de stoelen bij je thuis bezorgen. Van €250 is bezorging gratis. De nieuw teakhouten tuinstoelen zelf ophalen kan ook. In dat geval ontvang je 10% korting op je aankoop. Wil je de tuinstoelen liever eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en we verwelkomen je graag in ons magazijn in Zwolle.