• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recycled teakhouten tuinbanken

Recycled teakhouten tuinbanken om je uren op te vermaken.

Recycled teakhouten tuinbanken

Wil je een tuinbank die gemaakt is van gebruikt materiaal? Dan is de recycled teakhouten tuinbank iets voor jou. Deze tuinmeubelen worden gemaakt van het hout van huizen en boten in Indonesië. Vaak zie je in de tuinbanken ook oude verflagen terug. Je ontvangt dus een duurzaam product. Daarnaast zijn de recycled teakhouten tuinbanken met de hand vervaardigd. Dat houdt in dat elk meubelstuk uniek is. 

 

Soorten recycled teakhouten tuinbanken

Ons assortiment recycled teakhouten tuinbanken is divers. We verkopen mooie vleugelbanken, gekleurde recycled teakhouten tuinbanken, whitewash banken, tuinbanken met prachtig houtsnijwerk en stationsbanken. Voor iedere buitenruimte is een geschikte houten meubel te vinden. Een aantal tuinbanken zijn te bestellen met een lengte van 3 meter. Zeer geschikt voor grote tuinen. Ook met een kleinere tuinen of balkons zit je goed. De teakhouten stationsbank en de recycled teakhouten tuinbankjes zijn ook in kleinere maten te bestellen. 

Recycled teakhouten tuinbanken kopen

Een tuinbank van recycled teakhout koop je eenvoudig via onze webshop. Vanaf €250 bezorgen we deze gratis aan huis. Ook is het mogelijk om langs te komen in ons magazijn in Zwolle om een recycled teakhouten tuinbank in het echt te zien en natuurlijk het zitcomfort te checken. Wil je langskomen? Maak dan eerst een afspraak