• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuw teakhouten tuinbanken

Comfortabel zitten op tijdloze, stevige banken.

Nieuw teakhouten tuinbanken

Tijdens het buitenseizoen wil je goed zitten. Ongeacht hoeveel buitenruimte je hebt. Bij JoJo Living hebben daarom een divers aanbod aan nieuw teakhouten tuinbanken. Van klein tot groot en van basic tot chique. Met een strak design of juist sierlijk, inklapbaar of praktisch met tafeltje. De nieuw teakhouten tuinbanken zijn altijd handgemaakt en gecreëerd om jarenlang mee te gaan. 

 

Welke tuinbank kies ik?

Een tuinbank kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Daarom wil je het goed doen. Welke tuinbank je kiest is afhankelijk van heel veel aspecten. Handig is het om voor jezelf een wensenlijst te maken. Waar wil je dat de nieuw teakhouten tuinbank aan voldoet? Heb je een voortuin of kleine ruimte dan is de tete a tete tuinbank een mooie keuze. De teakhouten tuinbank Plaza is zowel geschikt voor kleine ruimtes als grote tuinen. Deze prachtig afgewerkte bank is er al vanaf 150cm met een maximale lengte van 240cm. Ook de teakhouten tuinbank Windsor is in grotere maten te bestellen. 

 

Tijdloze teakhouten tuinbank

Bij JoJo Living vind je een breed assortiment aan tijdloze teakhouten tuinbanken. Deze banken kunnen jaar in, jaar uit geplaatst worden. Ze gaan nooit uit de mode. De teakhouten tuinbank Batu is er bijvoorbeeld zo één. Net zoals de Plaza, de Windsor en de Lutyens. Die laatste wordt ook wel de Marlboro tuinbank genoemd. Deze is oorspronkelijk ontworpen door de Britse architect Sir Edwin Lutyens. Een bijzondere tuinbank dus!

Nieuw teakhouten tuinbank kopen

Bestel online een tuinbank van nieuw teakhout en je ontvangt deze binnen 3 tot 6 werkdagen. Wij leveren de tuinbanken grotendeels zelf. Hiervoor maken we met jou een bezorgafspraak én we bellen je een half uur voordat we bij jouw adres aankomen nog een keer. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je een tuinbank zelf ophalen? Dan ontvang je 10% korting.