• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teak eettafels

Of er nu wel of niet gegeten wordt, aan de teak eettafel is het vaak reuze gezellig!

Teak eettafels

JoJo Living heeft de meest uiteenlopende teak eettafels in haar assortiment. Al jaren leveren zij unieke en bijzondere ontwerpen. Van robuuste teak eettafels voor een industrieel interieur tot aan mooie massieve teak eettafels voor een wat meer landelijke uitstraling. Ook de vormen van de tafels zijn heel gevarieerd. Zo hebben ze ovale teak eettafels, rechthoekige teak eettafels, maar ook ronde en vierkante teak eettafels. Er zit dus voor iedere ruimte, iedere woonstijl en iedere smaak wat bij. JoJo Living levert top kwaliteit voor de beste prijs. Dit kunnen zij realiseren doordat ze direct contact hebben met hun vaklieden in Indonesië.  

Teak eettafel op maat

Ben je op zoek naar iets heel specifieks en zie je dit niet op de website staan? Dat is geen probleem! Vertel waar je naar op zoek bent of laat eventueel een afbeelding zien en JoJo Living regelt dit voor je. Doordat zij zelf contact hebben met hun vaklieden in Indonesië kunnen zij precies de teak eettafel bij jou thuis afleveren die jij voor ogen hebt zonder meerprijs. Tijdens dit proces houden zij jou dan natuurlijk volledig op de hoogte, zodat je precies weet in welk gedeelte de teakhouten eettafel in het proces is.

Teak tafel behandelen

Teak eettafel gevonden? Fijn! Nu is natuurlijk de enige vraag die nog rest: hoe ga je je teakhouten tafel behandelen? Het is goed om hierover na te denken. Een teakhouten eettafel hoeft namelijk niet behandeld te worden. Echter heeft het  wel weer voordelen wanneer je dit doet. Om je precies uit te leggen wat, waarom en hoe je dit kunt doen. En natuurlijk wat het beste past bij jou. Lees dan de blog over het behandelen van teakhout.

 

Wil je onze producten eerst bekijken? Dat begrijpen wij! Maak hier een afspraak.