Gratis bezorging woonaccessoires
10% korting bij afhalen in Zwolle
Unieke teakhouten meubels uit Indonesië
Maak een kijkafspraak
0
Gratis bezorging woonaccessoires
10% korting bij afhalen in Zwolle
Unieke teakhouten meubels uit Indonesië

B2B Cash & Carry

Word klant bij JoJo Living en koop meubelen of woonaccessoires in voor jouw bedrijf. Als directe importeur hebben wij een magazijn vol handgemaakte unieke meubelen en accessoires rechtstreeks uit Indonesië. Doordat wij direct contact hebben met onze vaklieden in Indonesië kunnen we een goede prijs/kwaliteit verhouding aanbieden en garant staan voor eerlijke handel. Onze artikelen zijn ruim op voorraad en worden regelmatig aangevuld of vernieuwd.   

Als wederverkoper verwelkomen wij je graag in ons magazijn aan de Telfordstraat 5 in Zwolle. Als klant bij JoJo Living kun je per stuk inkopen in ons magazijn en kun je ter plekke of per factuur afrekenen. Wij hanteren geen minimum afname. Van kleine woonaccessoires tot grote (tuin)meubelen. Ons assortiment is zowel voor groothandelaren/meubelmakers als voor woon- en lifestyle winkels zeer geschikt.
Een voorwaarde voor het inkopen bij ons is een geldig KvK- en BTW nummer. Daarnaast heb je een zakelijk inkoopdoel dat past bij de context van ons en jouw bedrijf.

Geïnteresseerd? Bekijk online ons assortiment en maak een afspraak om onze producten live te bekijken in ons magazijn. Stuur hiervoor een mail naar [email protected] of bel met 038 337 69 84. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. We denken graag met je mee.  
 

Contact JoJo Living

Bel ons
Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur
Za: alleen op afspraak
Zo: gesloten.

038 337 69 84

Social media

Stuur een bericht via social media

9.6Review LogoWij scoren een 9.6 op Kiyoh

JoJo Living

Telfordstraat 5
8013 RL
Zwolle Bekijk op Google Maps